zondag 21 oktober 2007

Zondag 21 oktober

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier is dan weer een berichtje.
Inmiddels is Marcel geslaagd voor zijn rijbewijs.......gelukkig........
Nu mag ik gaan beginnen..............hoop dat het gaat lukken.
Thanksgiving was heel erg gezellig, maar wel erg druk......koken voor 35 personen valt niet mee......maar er was genoeg, dus de volgende dag hebben we de restjes gegeten. Verder gaat hier alles zijn gangetje.....het begint s'morgens al goed koud te worden en tijdens de dag warmt het aardig op.
Volgens de Canadezen is het op dit moment erg mooi weer omdat er ook al sneeuw had kunnen liggen en de temperaturen veel lager hadden kunnen zijn. We hebben dus een mooie lange herfst.
Duke, ons veulen groeit als kool en heeft Kennfield tot zijn surrogaat moeder gebombardeerd. Overal waar Ken gaat, gaat Duke ook. Zodra Ronette met Ken weg gaat dan gilt Duke alles aan elkaar. We proberen nu om Duke met Ken mee te laten lopen, maar lopen aan een halster met touw wil hij nog niet echt......we blijven proberen.
De kids beginnen steeds beter te worden in hun engels.......en dat is grappig om te horen. soms betrap ik mezelf erop dat ik engels tegen Marcel praat als we samen zijn......het begint al aardig een gewoonte te worden.
Vandaag is het een mooie dag dus lekker naar buiten......zolang als het nog kan tenminste.

Groetjes van de Meijertjes

5 opmerkingen:

eric & mo zei

Leuk om te horen dat Marcel geslaagd is voor zijn rijbewijs. Ben je weer wat mobieler. Over mobieler gesproken: Lisanne heeft besloten dat ze de wereld maar eens op 2 benen moest gaan verkennen. Als ze een kar tegenkomt, gaat ze er met kromme pootjes achteraan. Het begin is gemaakt.
Gaat alles goed met jullie verder? Zijn de kids al een beetje gewend aan school enzo?
Hier gaat alles oke. Groetjes uit Eindhoven.

van westroppies zei

We zijn blij voor mar en hopelijk gaat het bij jouw wat sneller.Leuk dat het zo goed gaat met Duke en dat Ken hem accepteert.
Je moet eens wat foto's op je webalbum zetten dan kunnen we die mooi gaan bekijken,en of Mar af en toe eens foto's van het huis wil nemen en die wil sturen naar Peet die is nieuwsgierig.En hoe staat het met de aanschaf van jullie trailerhuis,word het wat?????
Verder gaat alles hier goed ,ben vandaag ff met Ries wezen rijden,hij moet wel ff wennen aan onze auto maar dat geeft niet.
Met Riedel gaat alles weer prima.
Groetjes aan iedereen van ons en spreek je snel.doeidoei

Anneke zei

ik ben blij met de paarden dat het zo goed gaat

Unknown zei

Ha die Lin en Mar,

Gefeliciteerd met je rijbewijs. Zo nu Lin nog. Hier gaat alles zo zijn gangetje. Heb je mams gister nog gezien op de verjaardag van mijn paps. Weer eens leuk.

Fijne dag verders,

Yvon

henk_tiny tonen zei

Hoi luitjes
Toen Marcel geslaagd was hebben wij en e-card gestuurd, hebben jullie die ontvangen? , anders bij
deze feliciteren wij Marcel als nog . Lin ik hoop dat jij het ook gauw haalt.Wat lief he dat duke ken als z'n moeder beschouwd.Leuk dat het engels al zo goed gaat bij jullie, als je maar niet verwacht dat ik engels terug praat (grapje).Ja en geniet maar lekker van die mooie dagen nog, hier is het niet zo mooi ,al vind ik het overdag niet zo koud alleen sávonds koelt het aardig af.
Verder ben ik benieuwd naar nieuwe foto"s. Hier gaat alles z"n gangetje dikke kus aan de kids en aan jullie en tot volgend schrijfsel weer.

Henk-Ma-rene