maandag 17 december 2007

Maandag 17 december

Het heeft even geduurd, maar hier is dan weer een berichtje van ons.
Het lijkt allemaal een klein beetje soepeler te lopen nu....... inmiddels ben ik (Linda) ook geslaagd voor het Canadesche rijbewijs....yeahhh.
We wachten nog steeds op een brief van de postbank die we nodig hebben om een woning te kopen hier, en na wat emailtjes van onze kant hebben ze het nog steeds niet begrepen We zijn dus verder gaan zoeken, want na een tijdje wil je toch je privacy terug, en dat is hetzelfde voor Onno en Johanna
Het is een vrijstaand huis met een hele grote tuin met twee bergingen, een dubbel terras (een overdekt en een niet overdekt) en een carport.
Verder is er binnen een woon/eet kamer , keuken , 4 slaapkamers, 3 badkamers en een kantoor ruimte (welke marcel gebruikt om gitaar te spelen)verder is er nog een grote stookruimte met wasmashine en droger aansluiting, een flinke kelder en wat opslagruimte.
Al met al geen verkeerde woning voor een stelletje beginners.
Foto's volgen binnenkort.......we hebben namelijk nog geen internetaansluiting, daar ga ik vandaag achteraan........dus kan ik alleen op internet als ik bij Onno en Johanna ben. Ook gaan de kinderen niet meer met de bus naar school nu we in het dorp wonen.
Inmiddels hebben jullie sinterklaas gevierd, en zit bij ons de kerst er aan te komen. Het word een drukke tijd......tevens komen de eerste verjaardagen van Ronette en mij in Canada eraan en dat word voor Ronette dan een sweet sixteen party.
Verder gaat het hier zijn gangetje, we zijn alleen erg druk bezig met van alles te regelen. ....dus ....voor degene die we vergeten zijn een kerstkaart te sturen........vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar............
Binnenkort laten we jullie weten hoe het gaat en krijgen jullie uiteraard de foto's te zien.

Groetjes........

5 opmerkingen:

Jan Meijers zei

Zo dus nu een eigen stekkie - lekker toch! En ik gebruik nu zomaar voor de tweede keer dezelfde combinatie gebruikersnaam / wachtwoord om hier te kunnen reageren. Zoveel verschillende computersystemen van en voor en bij klanten....
Aan de ene kant lijkt het mij nu voor de kinderen makkelijker naar school, maar jullie beiden moeten nu zeker met de auto naar het werk en de webwinkel denk ik zo?
Proef ik tussen de regels door dat het Spijkenisse huis nog niet verkocht is? Het zou toch wel wat zijn als je dat boek kon dichtslaan he, want op de een of andere manier blijft dat anders geld kosten zo lang je het nog hebt.
Nog even en je kunt zeggen dat je al sinds "verleden jaar" in Canada woont. Maar de jaarwisseling zal daar wel wat anders in zijn werk gaan dan in Nederland. Komt allemaal van pas bij jullie toekomstige inburgeringsexamen moet je maar denken. Grappig idee toch, dat jullie daar nu voorlopig toch de "allochtonen" zijn...

Nou, suc6 maar weer, ik hoop er het beste van...

Groetjes

eric & mo zei

Hee da's goed nieuws! Jullie eigen woonplek. Heerlijk, na 4 maanden "aanpassen", hoe goed het daar ook ging.
En dan binnenkort kerst vieren, waarschijnlijk zoals wij het hier niet kennen. Nou wij vieren de kerst nu met jullie boom en hij staat super.
Lisanne heeft er nog niet aangezeten en hij staat al een week.
En over een weekje op wintersport. Wij hebben nu allemaal 2 weken vrij. Hoe is dat bij jullie?
groetjes uit Eindhoven

Eric & Ineke zei

Goh toch jullie eigen plekje in het dorp. Hopelijk wennen jullie snel in jullie nieuwe huis. Ik kan me niet echt voorstellen hoe het leven daar is, maar in het dorp/stad wonen lijkt me niet verkeerd. Toch iets meer leven om je heen. Nou in ieder geval veel geluk daar.
Linda ook nog gefeliciteerd met je rijbewijs. Lekker dat je nu weer gewoon kunt gaan rijden. Hoe loopt het verder met de sieraden? Is het nog steeds druk en leuk?
Ik wil jullie via deze weg nogmaals hele fijne dagen wensen en een waanzinnig en geslaagd 2008 wensen. Succes met alles!!!

Groetjes uit Ede

henk_tiny tonen zei

Linda van harte gefeliciteerd met je rijbewijs,lekker he onafhankelijk van een ander te zijn.Wij vinden het hardstikke leuk
voor jullie een eigen woning, maar ben je je eigen huis in spijkenisse al kwijt, of wordt het verhuurd. wij zagen niets meer op funda staan.Je kerstkaart is nog naar het oude adres of heb je hem al ontvangen?
Ja het is heel erg belangrijk lekker je eigen stekkie met meubeltjes zelf alles indelen en samen met jullie vijven lekker je privacy terug. Vind het wel leuk als je internet hebt , kunnen we wat vaker kletsen en uitwisselen.
De kids vinden het zeker ook heerlijk eigen huis en niet meer met de bus naar school.
Hier is alles thuis ook weer gezellig ingericht met boom,kerststal,kaarsjes.De eerste dag zijn wij met z'n tweeën en de tweede dag is rene er met z"n vriendin, gezellig!!Henk heeft vanaf 1 dec. een vaste aanstelling op school ,dus dat is ook goed nieuws.Verder alles hier z"n gangetje en jullie gaan 2008 in als een heel goed jaar.
groetjes van ma-henk-rene

Unknown zei

Gefeliciteerd met je rijbewijs en jullie nieuwe stekkie !
Waar is het ongeveer in het dorp ?
Bij het postkantoor in de buurt of bij het zwembad ?

Hele fijne jaarwisseling !

Groetjes, Yvon