dinsdag 1 januari 2008

Dinsdag 1 januari 2008

Nou we hebben het nieuwe jaar gehaald......
Inmiddels zijn we 5 maanden in Canada en zoals jullie al weten hebben we inmiddels ons eigen stekkie...heerlijk...
Oud jaar hebben we gevierd bij onze nieuwe vrienden Linda en Gary Armagost, en wel buiten ......nee het was niet koud....maar wel heel erg gezellig. Een groot vuur, en met zijn allen erom heen zitten (word behoorlijk heet op den duur ). Dit was voor ons een hele ervaring, het is min 15 graden en toch zit je buiten......Marcel zijn bier was bevroren omdat hij het op de tafel had laten staan die buiten het bereik van het vuur was. Verder waren er allerlei hapjes zoals chili van hertenvlees broodjes en gegrilde ribbetjes.......lekker. Vuurwerk doen ze hier niet aan, dat word alleen georganiseerd afgestoken zoals met de stampede in juni......
Dit hebben we nog niet meegemaakt, maar dat gaan we zeker nog doen en dan kunnen jullie dat weer lezen op ons blog. Verder hebben we nog wat foto's van oudjaar gemaakt zodat jullie een idee krijgen hoe dat er uitziet.
volgende week hebben we hier 2 verjaardagen ......uiteraard laten we jullie dan ook weer weten hoe dat verlopen is.

Groetjes van ons en tot de volgende keer......

1 opmerking:

eric & mo zei

Allereerst gelukkig nieuwjaar.
Jullie hebben nieuwjaar ook weer overleefd zie ik. Ziet er wel leuk uit op de foto's.
Ons oud en nieuw was in Westendorf.
Was heel leuk ze hadden om 19.00 georganiseerd vuurwerk op de piste (daar keken wij met ons balkon pal op) en om 0.00 in het dorp zelf. Wat me wel op viel was dat je buiten die tijden geen vuurwerk hoorde, zoals in Nederland het 3 weken ervoor al "bezig" is. De kleine sliep trouwens overal doorheen.
Moon en ik hebben vanuit Westendorf verjaardagskaarten gestuurd. Hopelijk zijn ze op tijd.
groetjes