donderdag 23 augustus 2007

donderdag 23 augustus 2007

Alweer een week voorbij...de tijd vliegt.....
Marcel heeft het naar zijn zin op zijn werk, hij vond het alleen wel wat stilletjes......dus terwijl Linda met Johanna naar de bioscoop was is hij naar Red Deer gereden om speakers voor zijn ipod te kopen......helemaal in de wolken tot de volgende dag bleek dat ze niet luid genoeg konden, en hij er dus eigenlijk niets aan had. Terug naar Red deer om de speakers om te ruilen, maar helaas hadden ze de andere set die hij dan wilde niet op voorraad, dus zonder speakers naar huis......Volgende dag weer terug naar Red deer om bij een andere winkel te kijken....ook hier was de set die hij wilde uitverkocht, maar ze hadden wel een andere set die hem wel wat lijkt...nu maar afwachten of we morgen weer terug moeten..... Al met al heeft hij voor de speakers inmiddels zo een 300 kilometer gereden, dus inmiddels heeft hij al voor ruim 20 euries brandstof verstookt, en 6 kostbare uren verbruikt........
Mitchell heeft hem vandaag ook breed laten hangen......hij is met ons meegeweest en heeft eindelijk zijn WII gekocht die hij nu volop aan het gebruiken is. Dionne heeft nog een spelletje voor haar DS gekocht, maar heeft besloten om samen met Mitchell op de WII te spelen.....dat spelletje kan later ook nog wel...... Linda en Ronette moeten het langste wachten op hun aanschaf......die komt namelijk pas half september.......
Onze nieuwste aanwinst is een 3 maanden oude quarter horse (een veulen dus) en hij luistert naar de naam Duke.....foto's volgen zeer binnenkort.
Het word hier een beestenboel want Tanaya, de kleindochter van Onno en Johanna krijgt een paard van de buren wat ze verdient heeft met verven, en Onno wil zelf ook weer een paard kopen........dus binnenkort zijn ze ineens met zijn vieren.....heeft Kenny drie nieuwe vriendjes erbij.
Ronette gaat voor een echtpaar shows lopen met hun paarden, aanstaande zondag is de laatste show van het jaar, maar volgend jaar kan ze dit gaan doen als haar school het toelaat. In ieder geval heeft ze het de hele dag zo druk met alle paarden die ze hier rijd dat ze nog niet eens tijd heeft om normaal avond eten mee te eten, vorige week 3 avonden op een boterham
.....maar goed ze is lekker bezig.....
Binnenkort volgen er weer foto's en natuurlijk meer nieuws als we iets te vertellen hebben.

6 opmerkingen:

hendriks zei

hallo luitje
hebben jullie nog geen magie magnetron menu gekocht voor ronet
of blender voer. hihihihihi
wat leuk die groen witte tegels op het terras past leuk bij de mask
en wat fijn dat je al wat vlees gekocht heb voor als wij komen

groetjes dikke kus rené en senna

Henk en Irdian zei

Hi Marcel, Linda en kinderen. Van Jan e.e.a gehoord en jullie links gekregen, hoop niet dat jullie dat erg vinden. We hebben veel respect voor wat jullie doen. Prachtig hoor. We hopen dat jullie het erg naar jullie zin hebben. Foto's s zien er mooi uit...
We zullen regelmatig een boodschap hier achterlaten

Henk en Irdian/Zaandam

henk_tiny tonen zei

hoi allemaal
zo ken ik marcel,ja,ja,niks is hard genoeg lijkt rene wel niet goed terug.ik ben blij dat marcel het naar z"n zin heeft, ik hoop jij en kids ook, vooral ronet.ja mitch zal wel blij zijn met z'n w11, moest eerst aan rene vragen wat het was hahahah.dion denkt ook eerst lekker spelen dan heb ik nog een spelletje tegoed(groot gelijk)hoop niet dat het ruzie wordt.
leuk voor jou en ronet een veulen erbij. ben benieuwd naar de foto"s, en inderdaad een beesteboel en veel werk. knap dat ronet shows loopt erg leuk.
hier alles beetje druk, veel met rene in de weer geweest hyperventilatie in erge mate, met m"n moeder weer even zorgen gaat niet helemaal goed met haar hart.
morgen weer heen dus we horen misschien meer.
verder groetjes en tot schrijfs
dikke kus

henk-ma-rene

Unknown zei

Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van Dionne.
Vind Reddeer wel leuk om door heen te struinen. Kan Marcel best begrijpen hihihi

Eric & Ineke zei

Ola Canadian Meijertjes,

Even een berichtje uit Ede. We hebben jullie foto's bekeken, het ziet er mooi en gezellig uit. Fijn te horen dat iedereen het ontzettend naar zijn zin heeft. Mochten de verjaardagskaarten niet zijn aangekomen dan wensen wij Dionne en Mitchell via deze weg alsnog een fijne verjaardag. Hebben jullie die mooie slinger van Jan en Afra nog gebruikt?
Leuk te lezen dat Ronette het druk heeft met haar hobby. Ze zag er best tegenop om naar Canada te gaan en dan is het leuk dat alles tot nu toe een groot feest voor haar is.
Het beste daar en tot horens!

Groetjes aan iedereen!

gr. Meij4 uit Ede

eric & mo zei

Goh wat komt dat toch allemaal bekend voor als je die stunt van Marcel leest. Hij zal ook nooit veranderen.
Ik vind het ook heel leuk dat Ronette daar zo goed opgenomen wordt.
Kijken jullie uit met al dat uit eten en dagjes weg...straks groeien jullie nog dicht haha.
En wat een schatje die Duke. Echt een aanwinst!
Groetjes en een knuffel van Lisanne.