maandag 13 augustus 2007

Maandag 13 Augustus 2007

We zijn er even tussen uit geweest naar de bergen. Heerlijk zeg......paar uurtjes rijden en je bent er al....We zijn eerst naar Radium geweest, dat was het verste punt dat we op dit moment wilden zien. Op ons gemakkie erheen gereden, lekker gegeten en een hotel voor de nacht gezocht. Dat viel nog niet mee, want vanwege het mooie weer was het erg druk en waren een hoop hotels vol. Na een tijdje zoeken hadden we dan toch een kamer gevonden......volgende keer boeken we voor uit. De volgende morgen zijn we lekker wezen zwemmen hotsprings......dit is een warm water bron die voor het gebruik iets gekoeld word omdat je je anders zou verbranden.
Heerlijk alsof je in een heet bad stapt........Daarna zijn we lekker gaan eten bij Huckleberry's, een ontbijt waar je de hele dag op kunt teren..... doorgereden naar Bannf waar het verschrikkelijk druk was, maar we hebben er evengoed van genoten.
Zondagmiddag hebben we de verjaardagen van de kinderen gevierd......helaas geen poolparty want het weer liet ons behoorlijk in de steek. Er waren 2 taarten waar we 2 dagen van gegeten hebben, heel veel hamburgers voor alle kinderen en volwassenen......en een pinata waar de kinderen heel veel plezier aan hebben beleefd. Van al dat snoep is er maar een kind aan het spugen gegaan s'nachts. Gelukkig niet een van ons......
Maandag is Marcel aan het werk gegaan, dat viel weer even tegen zoals ieder jaar na de vakantie......even wennen. Ik heb de autoruit laten maken,
(we hadden de auto een half uur toen er een steen tegen de ruit kwam),
Ben wat werk kleding wezen kopen voor marcel en heb wat boodschappen gedaan. Het gewone leven begint vorm te krijgen.........

3 opmerkingen:

eric & mo zei

Jaja het gewone leven begint bij jullie dus ook. Zou een keer tijd worden haha. Ik vind het echt mooi om te lezen hoe jullie toch je draai vinden aan de andere kant van de wereld. Het blijft toch altijd een gok. We zijn apetrots op jullie!

henk_tiny tonen zei

hoi allemaal
gelijk hebben jullie om er even een paar dagen erop uit te trekken, lekker ontspannen.warmwaterbron heerlijk echt iets voor mij hahha.2 taarten lin lijn,lijn,lijn ojee maar wel lekker.wat het feestje betreft was zeker wel geslaagd aan de foto"s te zien. en ja dat marcel weer moet werken zal zeker even niet mee vallen,maar gelukkig heeft hij werk.kids al naar school?
verder heb ik de foto"s gezien(henk en rene ook)prachtig echt je zal er zo gaan wonen sniff,maar die eikels willen niet.henk is maandag ook weer begonnen na 5 weken vak.en dat was ook weer even wennen,maar alls gaat hier z'n gangeteje weer. rene moet 1 jaar stage lopen en dat is de 28e aug.,hij werkt nog steeds in r"dam.
ik sluit weer even en ben blij te horen dat het goed met jullie gaat.tot de volgende schrijfsels.
dikke kus aan allemaal.
groetjes ma-henk-rene

Unknown zei

Ja Radium en Banff kan ik me ook wel herinneren. Banff ben ik vaker geweest. Lake Louise prachtig mooi meer. Kan me voorstellen dat je genoten hebt van dit tripje !