vrijdag 31 augustus 2007

Donderdag 30 augustus 2007

We zijn met een flinke groep naar Calaway park geweest, dit is een pretpark met een hoog kermisgehalte, maar je kunt er een hele dag zoet zijn en er is aan groot en klein gedacht, Daarna natuurlijk honger, dus onderweg een hapje eten, en al met al rond 12 uur s'nachts weer thuis.
Zondag is Dionne eindelijk 9 jaar geworden........ze is er zo blij mee....
Een regenachtige dag dus lekker rustig aan gedaan. Nog even bij Ronette wezen kijken die de hele dag bij een paardenshow was, en daarna weer naar huis.
Tja en dan moet er weer gewerkt worden, en ik ben met Ronette spullen wezen kopen voor school.......mappen...papier.....pennen....potloden .....nou ja uiteindelijk een winkelwagen vol.
Donderdag was dan de dag aangebroken dat Ronette voor de eerste keer naar school moest.......toen ze terug kwam vertelde ze dat het saai was........en dat hier ook kinderen zijn die net zo doen als haar vrienden in Holland, dat ze in de pauze met iemand meegeweest is naar huis en dat iedereen haar email adres wil hebben...........lijkt me een geslaagde dag.
Al met al wel een geslaagde week lijkt me......

6 opmerkingen:

eric & mo zei

Wie heeft Ronette dan in godsnaam verteld dat school leuk en spannend was? Natuurlijk is school saai, vooral op haar leeftijd, dan is alles stom en saai, haha.
Hier is alles rustig. Eric heeft z'n oude hobby weer opgepakt. Hij is nu trainer van een van de jeugd-elftallen hier vlakbij. Het begon toch weer te kriebelen... Kan hij zeer weer lekker uitkuren.
Groetjes

Jan Meijers zei

Wij hebben zo het vermoeden dat Ronette het daar eerder leuk gaat vinden dan ze vanuit Nederland had gedacht. Meer paarden om op te rijden dan ze aan kan en kinderen die net zo stom (= net zo leuk) zijn als eerst hier...

Aan het huis van Onno en Johanna moet nog wel wat gebeuren, zo lijkt mij als ik Marcel's foto's op me in laat werken. Het ziet er van buiten mooi uit, maar het is op dit moment ook alleen nog maar buitenkant. Dus hup Mar, aan het werk!

Hier in Alkmaar gaat alles lekker zijn gangetje. We hadden gisteren Leo en Lammy op visite en aanstonds gaan we naar Monique en Eric.

Groeten!

henk_tiny tonen zei

gezellig zeg met een hele grote groep naar een pretpark.goh wanneer heb jij geen honger, marcel en de kinderen zeggen natuurlijk food.!!!!dus ook regen bij jullie dus hier niet alleen.ja dat zal wel even wennen zijn op een andere school,maar de vraag naar haar mail is een goed teken.verder nog allemaal gefeliciteerd met de verjaardag van dion en mitchell,was vergeten kaartje te sturen met mijn drukke week.
ik heb ook de verj.kaart van jullie ontvangen heel leuk ,bedankt.wat mijn verjaardag betreft, we zijn naar het zuiderzeemuseum geweest in enkhuizen 2 sept. hele gezellige dag en geslaagde dag geweest, daarna uit eten.
cadeau van rene .

groetjes en kusjes van henk-ma-rene

Eric & Ineke zei

Wat een mooie veulen! Hoe reageerde Kennfield op zijn nieuwe vriend? Het lijkt me erg leuk om zo'n beestje groot te zien worden. Met Raika ging dat super snel, dat ik soms vergeet dat ze als pup bij ons kwam. Geniet er maar van.

Fijn dat Ronette het zo naar haar "zin" heeft op school. Het is toch een lekker idee dat ze haar draai heeft gevonden en dan ook nog veel tijd kan steken in haar hobby.
Wanneer gaan Dionne en Mitchell met school beginnen? Vandaag zijn bij ons de scholen weer begonnen. Matthew in gr. 6 en Michella begint aan haar laatste jaar op de basisschool. Het wordt een spannend jaar voor haar en ze heeft er erg veel zin in.
Hier gaat verder alles goed, we zijn gisteren een heel stuk wezen fietsen en geƫindigd in het pannenkoekhuis en tot slot natuurlijk een bezoekje aan de ijssalon. Eric wilde de vakantie mooi afsluiten en dat is hem prima gelukt.
Kuifje (Henry) doet het goed, hij heeft een 2-etage woning betrokken in onze achtertuin en als we er bij zijn mag hij los in de tuin. Hij vermaakt zich prima met Raika samen, die weer blij is met een eigen dropjesmachine.
Groetjes uit Ede

Anneke zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anneke zei

ik hoop dat het lukt
groete oma